Dværgpinscher Hvalpe 2008
Hvalpe af Gaja og Choko født 2. marts 2008

SIDSTE OPDATERINGER

Dette er nyt:


22. januar 2009
Vi har fået en hilsen fra Victor.


28. januar 2009
På denne siden har jeg nu fået lagt de sidste nye billeder ind af hvalpene, lige under Gaja og Choko.
17. februar 2008
Gaja er blevet parret med Choko og vi forventer hvalpe den 8. marts 2008. Gaja er en dværgpinscher i farverne black/tan. Choko er i farven red så vi er meget spændt på hvilke farver hvalpene får.

Når hvalpene er født vil vi begynde at sætte billeder på denne side. Vi skal selv beholde én af hvalpene, helst en rød tæve men resten skal sælges til nye gode hjem.
Hvalpen Lyra 23-07-2008

Hvalpen Marlo 19-05-2008

Hvalpen Jesse 19-06-2008

Hvalpen Victor 22-01-2009

2. marts 2008
Gaja fødte 4 hvalpe natten til søndag. Det blev til 3 røde drenge og 1 sort pige. Udfor billederne kan man læse dato men vægten på hvalpene er flyttet til hvalpens egen side. Se under 1. Hvalp 2. Hvalp o.s.v.
Der vil løbende blive lagt nye billeder på hjemmesiden.

Flere billeder af Gaja kan blandt andes ses på hundegalleri.dk på dette link: Gaja på hundegalleri

Andre billeder af Choko kan ses på hundegalleri.dk på dette link: Choko på hundegalleri3. marts 20086. marts 200810. marts 2008

14. marts 2008


På en dejlig pude i sofaen 🙂
17. marts 2008
Alle hvalpe har nu åbnet øjnene undtagen den lille sorte pige, hun har kun åbnet det éne øje, til gengæld var hun den første der åbnede sit øje. Der vil snarest komme nye billeder her i det fælles album og jeg vil oprette et andet album der indeholder billeder af hver enkelt hvalp i løbet af påsken.
18. marts 200819. marts 2008
Det er nu dejligt at ligge på en pude udenfor hvalpekassen 🤭


Mælk er dejligt
24. marts 2008

Så er der besøg af hvalpefar Choko og hans menneskemor Micala - hun havde hænderne fulde med en hvalp på bordet og 2 bekymrede forældre 🙃
Hvalpene er nu blevet præsenteret for lidt fast føde men endnu er det ikke de store mængder der bliver spist - hvalpemor Gaja er stadig den mest populære skikkelse der kan komme forbi


26. marts 2008
Han skal hedde Marlo og hjem og bo hos Marianne og hendes børn når han bliver 8 uger.
Hun skal hedde Lyra og bliver her hos os sammen med sin mor Gaja.
Krammedyr er trygt og godt at sove med 🤭

Vi skal vejes og så kan man jo ligesågodt kigge op på verden 🙃
28. marts 2008

29. marts 2008
At sove i dyner er blødt og rart 😀
At sove i arm er lykken 🙂
Her er 4 hunde og 3 mennesker kan du finde dem ?😲
30. marts 2008
En bordtennis-bold ? hvad kan man mon bruge den til ?🤔
Åh gi' en tår mor !
Mors mælk er godt men hun går hele tiden fra mig 😮

Mors mad er godt


Vi er så vilde at vi er kommet i bur, ellers ville vi løbe rundt alle vegne 🤒
31. marts 2008
Vægten på hvalpe er i dag:
Blå: 1.204 g
Sort: 1.006 g
Pige: 954 g
Hvid: 1.165 g

3. april 2008
Ja vi kan også få far ned på gulvet 😘
5. april 2008
Jeg skal hedde Jesse og skal flytte hjem til Dicte og hendes familie når jeg bliver 8 uger.
6. april 2008
Fast føde ! Er det ikke Ida ????🤨

Vægt i dag er:
Blå: 1340 g
Jesse: 1114 g
Lyra: 1107 g
Marlo: 1352 g

Så er det lykkes Marlo at tage føretrøjen foran Blå som siden fødslen har ligget i spidsen med hensyn til vægt. Men frække det er de alle 4 når der er gang i dem :-) De kysser (slikker) og bider i alt hvad de kan komme i nærheden af. De vover sig nu ud i vores entre hvor der til tider er nogle der har ladet et par sko stå ! Så kan det også lige være at der bliver gået til den - vores små tæppe med frynser bliver flyttet - rystet og bidt.

7. april 2008
Vi er rottehunde og vi har fanget en STOR rotte - ærgeligt du ikke kan se den !
Madmor skal også tage mig op ! 🤩
Jeg hedder Jesse men jeg prøver lige at gemme mig i Marlo's tæppe🤭
10. april 2008
Vi har været ude i haven før men den er stadig lidt skræmmende
Det er ikke så farligt når Mor er i nærheden og vi får en spændende fodbold 😀
12. april 2008
Sko - og der er ikke nogle ben i ! så må jeg vel godt tage en bid ?
Vi fangede et lam ! det var dejligt blødt at sove i 🤭
Ja der er plads her til hele familien - det er her mor plejer at ligge og holde vagt i gangen når vi er alene hjemme 🙂
13. april 2008
Nu har vi også fået små tyggeben - madmor siger vi bider i alt !😠


17. april 2008
Jeg ordner lige tissebakken - den skal skiftes synes jeg 🤩
Vi sover alle mulige steder i Ida's væresle men nu har vi lige fået hundekurve ind i fødekassen, og vi er stadig små nok til at være her alle 4 !😘
Vi er blevet helt umulige at veje men madmor mener vi vejer ca.:

Blå: 1868 gram
Jesse: 1500 gram
Lyra: 1500 gram
Marlo: 1800 gram

28. april 2008

Så bliver der leget trækkeleg med Emma's strømpebukser


25. april 2008
Så er det afskedsdag med Jesse.  Han skal hjem og bo hos Dicte, Pernille og deres far og storesøster 😀 Vi ved han får det rigtig godt for de har gjort alt klar til at modtage ham både materielt og i deres hjerter
Det ligner næsten en hel dyrebutik :-)

27. april 2008
En sød mail fra Jesse - sammen med billede
"

Hej igen. Jesse forsætter som superhund og er en glad lille gut. Tisser og pølser kun i haven og sover og leger fint. Forsat ikke så spisende,men virker ikke sulten…det kommer nok.. vedhæfter et par billeder fra i går.

Godt Hundemor ikke savner for meget.. Jesse virker også ret ligeglad ..underligt nok.

Jesse var med nede i stalden i dag..virker ikke skræmt over noget som helst. Han er så nuttet at de fleste røg i et tårevædet falset når de så ham…hi hi  tror han har X-faktor det lille pus.. "


26. april 2008
Så er også Marlo taget til sit nye hjem hos Marianne og hendes børn i Ballerup - desværre glemte vi at fotografere men vi håber at vi snart får besked og måske en mail om hvordan det går hos familien.
Nu er der kun Lyra og Chuppy (blåt halsbånd) tilbage så de bliver ekstra forkælet :-))))

11. Maj 2008
Så er Chuppy kommet hjem til en god familie. Heidi Andersen fra Lyngby hentede ham i dag og tog ham med hjem til sine børn på 11 år, 15 år og sin mand, samt hunden Emma og de 2 katte. Vi håber vi hører fra ham engang imellem og måske også får et foto af ham og hans nye familie. Vi savner ham allesammen allerede men håber og tror på at han får et godt liv.
15. Maj 2008
Så fik vi også nogle dejlige billeder af Marlo og han ser da ud til at nye livet 😀 hos sin nye familie og venner (stor hund)  Men Marlo tror sikkert ligesom alle andre dværgpinscher at han selv er en mægtig stor hund 🙃

Marlo og hans store ven Pablo

Ja de øre er da begyndt at stå op 😀
Tak til Marianne for de dejlige billeder 😀
18.maj 2008
Lyra og Gaja hygger sig på lammetæppet
22. maj 2008
Victor (Chuppy) og hans storesøster Emma.
Madmor kiggede forbi hjemmet i Lyngby og fik en dejlig oplevelse ud af gensynet med Chuppy. Emma er en rigtig sød storesøster som lige er blevet klippet blandt andet fordi Victor var slem til at hive i håret 😮 det frække skarn 🤩 Victor skal snart vaccineres mod rabies fordi han om en lille måned skal rejse til Spanien med resten af familien - han er bare så heldig den lille dejlige dreng.
Victor's ører viser også tegn på at de snart vil stå op selvom mor Heidi synes det er sødere når de hænger 😀

29. maj 2008

En hilsen fra Jesse

Hej Jane mm

Lige en lille Jesse hilsen igen.

Vi kunne desværre ikke komme til hvalpestuen sidst og får desværre problemer med den næste også. De ligger lige oveni  nogle ridestævner og ballet arrangementer. Men Jesse får leget lidt med sin ”store-bror” som nu hedder Victor,når han er med i stalden og har også hilst et par gange på sin far herhjemme på hundelufte-ruterne..

Vi er alle simpelthen så glade for ham..han er en lille fræk solstråle.

Er ved at have lært at acceptere at køre i bil..piver kun lidt nu..og er også blevet god til at være alene hjemme. Er oppe på 4 timer en enkelt gang…ellers har det højest været 2 timer. Men virkeligheden sniger sig snart på og så bliver det fra 8 til halv 2, 4 dage om ugen. Virker nu ikke til at genere ham overhovedet..underligt ,når han var sådan en kylling med at lære at køre i bil.

Han er forsat en dejlig sød og meget aktiv lille fyr og spiser kun lidt og helst noget som smager af lever..

Vi blander lidt leverposteg i tørfoderet så får han næsten spist sin dagsration.. Dyrlægen mener ikke der er noget problem og han tager fint på ..Er bare den slanke type nok. Fuld af energi og spas.

Han skal med os til stævne i ikast fra torsdag til søndag nu her. Heldigvis lover de varmt og solrigt vejr …for vi skal sove på madrasser i vores heste trailer. Hi  hi..

Han er bare en glad hund og er et rigtig nusseøre. Ligger og gasser den i alle senge om morgenen. Kommer lige ud og tisse og så går han i seng igen. Flytter fra seng til seng til sidste mand er stået op..Dejligt at blive vækket af ham, når han kommer og maser sig ind under  dynen for at ligge i ske.

Hjemme er han en rigtig dræber hund på 2 meter i højden….kniber dog lidt når han kommer ud ….det er jo både vådt græs ,kold blæst og andre hunde… Han blev væltet omkuld første gang han hilste på en anden hund herhjemme…han blev forskrækket og er først nu ved at blive mere tryg igen og tør hilse på og lege lidt med nye.

Han er dog ikke en pind bange for de store heste som mange hunde er …men de har jo heller ikke gjort ham noget. Han hilser glad på alle mennesker og børn og er meget feteret  når han er med ud.

Dicte er super glad for ham og er meget stolt over ham og alt hvad han gør….tilgiver ham også selvom han feks har gnavet i hendes makeup svampe mm ,som  ellers er noget nær det allerhelligste..Hi

Jeg kan desværre ikke finde ud af at vedhæfte billeder,,,men prøver at finde en som kan så i en af dagene kan få et par nye snapshots af vores dejlige vidunder-dreng..

Mange hilsener fra Pernille/fam.Dyrbjerg


28. maj 2008
En hilsen fra Lyra til Jesse

Hej Pernille

 

Tak for din søde mail, dejligt at høre om Jesse og hvor kan jeg genkende det med at gå på skift i sengene om morgenen indtil alle er stået op og kravle ind under dynen J

 

Ja jeg har været ude og besøge Victor - Heidi havde lånt en transportkasse som jeg brugte som anledning til at tage forbi, jeg arbejder jo i den anden ende af den vej de bor på (Nybrovej) og hvor var det dejligt at se ham - han gik ligeså fint uden snor efter Heidi i deres indkørsel og han kan ellers sagtens komme under porten og hvis han ville ! Hans øre så ud til at være begyndt at stritte og det var Lyra's også men lige i øjeblikket er det éne øre hænge og det andet halvvejs strit så hun ser lidt besynderlig ud. Hun piver stadig når hun er oppe et sted og ikke synes hun tør hoppe ned ! så kommer vi jo alle løbende og løfter hende ned J Med hensyn til mad så er det heller ikke meget tørfodder der glider ned når det skal være uden noget andet men hver aften deler Lyra og Gaja en hundepate godt blandet med de tørpiller der ikke er spist og måske en lille rest af noget aftensmad - så er det jo mægtigt spændende.

 

Nå men jeg vil lige slutte med at sige der IKKE har været nogen hvalpestue endnu - det er først den 22.6 og den 24.8 - ærgerligt hvis I ikke kan komme den 22.6 men så håber jeg da at vi ses den 24.8 eller senere og at vi får en hilsen i ny og næ. Ellers vil jeg ønske jer en god sommer - og en god weekend her i hestetrailer, håber I har en dyne med til Jesse J

 


3. juni 2008
En hilsen fra Jesse:

Hej igen.

Vi har haft en supertur med Jesse i solskin og hedebølge. Han var helt i sit es og nød varmen ..Han har bare ført sig frem og leget med mange hunde og nusset mindst 100 mennesker…J ha ha han har bare været herlig. Havde en taske med som han krøb op og lagde sig i når han trængte til søvn og ro. Ellers var der bare fuld skrue på ham. Det gik helt over med at være kylling overfor andre hunde…nu er han bare sød og mener selv at han er på størrelse med en labrador.. ha ha.

Om natten sov han bare i arm under dynen og gad bestemt ikke stå op før temperaturen var nået op over de 20 grader.

Han klarede bilturen til ikast helt super. Var ude og lufte et par gange og lege lidt ..sov også en del af turen. Hjem sov han som en sten i alle 4 timer..:)

Han har nu lært at gå uden snor og kommer promte når vi kalder …han kan nemlig bestikkes med dejlig leverpølse fra det sønderjydske ophav,, J

Han har også lært at sitte på komando mm. Han er bare en lille glad dejlighed og vi er så glade for ham.

Har prøvet med hundepate og det glider også ned her hos vores kræsenfætter. Tak for rådet.

Hvalpe stue tror jeg desværre hænger lidt i en tynd tråd da vi nok tager Jesse med til Jylland igen når vi skal til landsstævne  20/6 og dagene frem. Hvis vi kan overtales til at lade ham blive hjemme kan det være at Dicte og Jens kommer. De melder sig i så fald til. Men Jesse vil helt sikkert meget gerne med til stævne…              der er nemlig også rigtig mange legekammerater..

Jesses ører stritter fint   de bliver dog lidt bløde i varmen og vipper sødt når han kommer fræsende henover græsplænerne..

Jesse hopper gerne både op og ned fra sofaer mm…det er svært at få ham til at bruge de puder mm som vi har lagt på gulver for at afbøde når han hopper ned og hjælpe når han skal op. Mener ofte selv at han kan klare sig uden og hopper også fint …men vi prøver at holde ham til puderne for det kan da være lidt hårdt for deres led tænker vi…

Det var lidt fra os denne gang… Knus Fam Dyrbjerg

 


11. juni 2008
Billede af Jesse
15. juni 2008
Billede af Gaja (forest tv) og Lyra (bagerst th)
19. juni 2008
Billeder af Jesse og Dicte

22. juni 2008 Hvalpestue

Den første hvalpestue blev afholdt i lidt blandet vejr, på et tidspunkt kom der en ordentlig regnbyge men da vi ikke var så mange kunne vi sagtens sidde på den overdækkede terrasse hvor vi havde sørget for drikkelse og kage til de 2-benede og vandskåle og godbidder til de 4 benede.

Hvalpe-Far Choko kom med sin far Ricky og mor Micala, tante Zibbe kom med sin far Per og sin mor Lene.  Lyra og Gaja var der selvfølgelig med en del af sin familie ; os :far og mor samt Ida og Emma.

På billede: Choko hilser overstrømmende på sin datter Lyra (det hele sker på skødet af Chokos far og mor)

Efter 1 times tid snak og leg kunne vi sige farvel og god sommer samt på gensyn til næste hvalpestue som vi afholder Søndag den 24. august fra kl. 14-15. Vi håber at der kommer lidt flere hvalpe til næste hvalpestue 😀 de var lidt i undertal her på den første hvalpestue.


Ida med Lyra
23. juli 2008
Lyra fik et nyt krammedyr på sommerferien og det faldt i rigtig god jord - hvor længe krammedyret overlever med alle lemmer i behold er en anden sag 😀

Lyra med flotte opretstående øre !


2. sekunder senere ................. 🤭 ja det øre vil bare ikke stå særlig længe
24. juli 2008
Lyra på stranden "Skagen" i 40 graders varme det luftede heldigvis !
28. juli 2008
Gaja og Lyra : De 2 synkron-hunde  

Gaja ligger bagved til venstre og Lyra foran til højre.

22. januar 2009
Victor - Lyra's bror og Gaja's søn 😀

| Svar

Nyeste kommentarer

12.11 | 14:37

Hej Maria opskriften ligger frit tilgængelig på min blog
http://janeviglarsen.blogspot.dk/

09.11 | 16:45

Hej
Jeg vil høre om du vil sende opskriften til mig af en str. 36.
Maria :)

08.01 | 11:07

Hej Jane.
Min mail er aase@kryth.eu
Tak og god søndag.
Hilsen
Aase

08.01 | 08:26

Hej Aase du skal give mig din mailadresse for at jeg kan sende den 😄 Hilsen Jane