Nyheder
Skrevet af Jane Vig Larsen
Sommerferien 2008 Frederikshavn
Campingkøen til færgen fra Kalundborg - Århus

På campingpladsen i Frederikshavn men på en midlertidig plads det første døgn, Ida og Sophia er meget nyttige 🤩 og pakker stolene ud af indpakningen.


På den endelige plads i de næste 9 dage - det ser lidt rodet ud men skal nok blive godt 😉 Hundene står i snor og Sophia er hundepasser og vikler dem hele tiden ud.....
En rigtig sød nabo på vores lille vej kom og spurgte om vi havde planlagt aftensmad i aften for ellers ville han sørger for at vi fik noget ! Ida og Sophia meldte sig til at ordne aftensmaden - sejt  for det var:
Ørred - friskfanget !
Så er vi på plads med det hele og kan slappe af i skyggen, med lidt håndarbejde som blev knyttede armbånd med perler og cykelslange. Hundegården er kommet på plads og vores lys-guldsmede er sat langs hegnet. Nogle af naboerne troede vist vi var fastliggere !🙃
Aftensmaden nydes selvfølgelig udenfor i stegende solskin !
Aftentur med hundene ned til stranden
Aftenhygge i forteltet hos Lene og Per
På strøgtur i Frederikshavn
Aftenhygge - med besøg af nogle venner af Lene og Per. Lyra sover i armen hos Ida.😀
Dyrene nyder det dejlig vejr ! Lyra

 


Zibbe og Gaja

På Skagen med udsigt til spidsen
18. April 2008

Så kom endelig den store dag for Ida. Det var en fantastisk dejlig dag - hektisk men fyldt med dejlige oplevelser og samvære med familien og vennerne.
Ida skal konfirmeres

21. januar 2008
Jeg skal konfirmeres den 18. april kl. 12.00 i Skovlunde kirke. Der holdes festmiddag kl. 18.00 i medborgerhuset  ”Brydegården, Loen” Kratvej 9, 2760 Måløv.

Hvis du/I gerne vil være med i kirken skal du/I lige kontakte mig da der er begrænsede pladser pr. konfirmand.


Emma 6 års fødselsdag for klassens piger

Oktober 2007

12 piger incl. Emma fejrede hendes fødselsdag. Maden var kylling i karry med lyserøde ris i kageform. Gotteposerne var guldkroner og flødebollerne havde fået kroner på. Barbidukkerne var festklædte med kroner på som storesøster Ida havde hængt op i loftet over bordet.


GotteposerneGaja 1 års fødselsdag
14. september 2007 blev Gaja 1 år. Det blev fejret med en rugbrødslagkage med leverpostej i mellem lagene og på toppen et spegepølselag og en kant af leverpostej med tørpiller på og 1 lys.
Fødselsdagsbarnet festklædt :-)

Emma er starte i skole

Skovlunde 20. August 2007

Ja så blev det også Emma's tur til at starte i skole. Hun starter i klasse 0 E. Efter skole skal hun gå i fritidsordningen på Søhesten.


Tor 16 år
Skovlunde 27. Juli 2007

Tor fik knallertkørekortet før vores sommerferie i starten af juli men først efter sin fødselsdag købte han sin flotte og seje knallert :-) Han har selv arbejdet og tjent til den derfor der var kun tilbehør til knallerten vi kunne give i gave men det var vist også ok.
Der er også kommet dioder på ! Flot ikk'

Nyt billede af Gaja 30.01.07
Gaja er begyndt at sove med sit krammedyr :-)Olivia fik 3 Marsvinunger 30. december 2007

Skovlunde, 1. januar 2007

Olivia hed tidligere Oliver men den 21. oktober 2007 opdagede vi at der i buret hvor han gik med Dai-Zuke ikke kun var 2 marsvin men hele 5 incl. de voksne. Olivia blev straks flyttet til et andet bur sammen med ungerne men desværre døde de 2 af de 3 unger. Den sidste unge kom hjem til Lenore da den var stor nok. 

Dai-Zuke blev aflivet den 23. oktober da han havde fået en meget stor tandbyld som lægen ikke kunne give mere end 50 % garenti for at han kunne komme sig over.

14 dage før Jul synes vi at Olivia var blevet lidt tyk og efter lidt hovedregning kunne vi nok regne ud at Dai-Zuke havde nået at lave nye unger på Olivia lige efter fødslen i oktober, det havde vi læst om kunne ske men havde egentlig ikke helt troet på det.

Julen kom og gik uden at Olivia havde fået unger og vi begyndet at tvivle da vi nærmede os Nytår uden at der var sket noget, men så den 30. december om natten havde Olivia lige klaret den siden af sagen.

3 dejlige unger blev det til, som ser sunder og raske ud og vejer godt til - næsten 90 gram hver unge !


Nyt familiemedlem Gaja

Skovlunde, den 26. November 2006

 

Vi har hentet Gaja på Ringstedvej 177 i Fjenneslev. Hun er født den 14. september 2006 i et kuld på 3 hvalpe med 2 drenge og 1 pige. Hun gik i stalden med sin mor og 2 brødre og var ikke meget for at komme ud til os, men da vi havde besluttet at det skulle være en pige så var der jo ingen vej udenom.

Hverken Ida, Tor eller Emma viste at vi hentede Gaja. Vi havde jo godt nok aftalt at vi skulle have hund og hvilken slags vi gerne ville have men at vi nok måtte vente til der var hvalpe i kennelen engang til foråret i april - maj måned, men den blå avis var skyld i at der ikke skulle gå så lang tid.

Gaja er af racen dværgpinscher.
 


Gaja & Emma
Gaja er meget glad for at få en bid af Emma 🤩
Gaja i alles midtpunkt


| Svar

Nyeste kommentarer

12.11 | 14:37

Hej Maria opskriften ligger frit tilgængelig på min blog
http://janeviglarsen.blogspot.dk/

09.11 | 16:45

Hej
Jeg vil høre om du vil sende opskriften til mig af en str. 36.
Maria :)

08.01 | 11:07

Hej Jane.
Min mail er aase@kryth.eu
Tak og god søndag.
Hilsen
Aase

08.01 | 08:26

Hej Aase du skal give mig din mailadresse for at jeg kan sende den 😄 Hilsen Jane